https://www.facebook.com/claudia.lanson

Page content

Tarieven & Vergoedingen

Consulten                          

30 minuten consult€ 45,-
60 minuten consult€ 90,-
10 consulten kaart (10 x 1 uur)€ 720,-
Qeeg meting (90 min)€ 120,-
Qeeg meting incl behandelplan€ 180,-

Vergoedingen

Zorgverzekeraars

De meeste zorgverzekeraars kennen (gedeeltelijke) vergoedingen toe voor de therapieën als natuurgeneeskundig of orthomoleculair consult via de aanvullende zorgpakketten, complementaire en/of alternatieve geneeswijzen. Ieder jaar worden bij de zorgverzekeraars de voorwaarden voor vergoedingen herzien en soms veranderd. Daarom raden wij onze cliënten aan voor de behandeling navraag te doen bij de verzekeringsmaatschappij omtrent de vergoeding van de kosten. Wanneer deze om een behandelplan verzoekt, kan dit verstrekt worden. Zorgverzekeraars stellen vaak als eis dat de praktijk is aangesloten bij een beroepsvereniging. De praktijk En Balance is geregistreerd bij de beroepsvereniging MBOG. AGB-code: 90-037921/90-16517

Kijk hier of jouw verzekering deze behandelingen vergoedt.

PGB (AWBZ zorg – persoonsgebonden budget)

Personen met beschikking over een persoonsgebonden budget mogen de kosten voor begeleiding bij hun problematiek volledig opvoeren bij de verantwoording over het budget.

Belastingaftrek

Voor degenen uit de zaken- of sportwereld die de therapie of begeleiding  als stressbestendigheidstraining willen volgen, kunnen de kosten als prestatieverbeteringstraining van de belasting aftrekken.

Annuleren

Gemaakte afspraken dienen uiterlijk twee werkdagen van tevoren telefonisch te worden geannuleerd. Afspraken die niet of te laat zijn afgezegd, worden volledig in rekening gebracht.