https://www.facebook.com/claudia.lanson

Page content

Praktijk En Balance

De praktijk En Balance is opgericht in 2007 door drs. Claudia Lanson-de Boer. We richten ons in de praktijk voornamelijk op orthomoleculaire geneeskunde en neurofeedback therapie.

 

 

Het Raadhuis

De praktijk En Balance is gevestigd in het zorg- en maatschappelijk centrum, het Raadhuis in Laren. In dit centrum zijn diverse (reguliere) zorgaanbieders gevestigd waardoor een multidisciplinair aanbod gegarandeerd is. Binnen het centrum is de Praktijk En Balance verantwoordelijk voor het aanbod in complementaire zorg.                            

Werkwijze      

Ter voorbereiding van de behandeling wordt een online vragenlijst toegestuurd vanuit het Energetica GPS systeem. Tijdens de intake bespreken we de uitslag van de vragenlijst en gaan we dieper in op de aanmeldingsklacht(en). Uitslagen van eerder gedaan onderzoek kunnen naar de intake meegenomen worden. We besluiten hierop gezamenlijk of verder onderzoek noodzakelijk is. Op basis van deze informatie wordt de behandeling vormgegeven.

Patiëntendossier

Bij het behandelen van klanten worden persoonlijke gegevens vastgelegd. Deze vastlegging geschiedt volgens de normen van de  Algemene Verordening Gegevensbescherming.

Praktijkadres

Eemnesserweg 19k
1251 NA Laren
M: 06-51279911
E: praktijk@en-balance.nl

Er is voldoende parkeergelegenheid bij het Raadhuis. Voor een deel van het parkeerterrein is een blauwe parkeerschijf nodig, vergeet deze niet, want er wordt streng gecontroleerd.

Samenwerkingen

Vera van Randwijck – Van Randwijck Voedingsadvies 

RP Sanitas Humanus: Het laboratorium  voor diverse lab testen

De praktijk is aangesloten bij de beroepsvereniging MBOG.
AGB-code: 90-037921/90-16517

Je kunt ook contact met ons opnemen via onderstaand contactformulier.

Contact

Comment Section

4 reacties op “Praktijk En Balance


Door Lilian Houtenbos-Kromhout op 6 september 2017

Heel mooie web-site.
Met al de kennis die je hebt en mooi weergegeven hebt in je web-site wens ik je heel veel succes !Door Carmen van Hoesel op 4 maart 2018

Via facebook “dewaarheidoverdiabetes” ben ik in contact gekomen met Claudia. Een heel lieve en vriendelijke vrouw dat ik mij op gemak kan voelen. Zij laat mij voelen dat moeder natuur echt alles goed voor een mens doet, mooi verteld wat moeder natuur met een zwangere vrouw en bevalling doet. Wat ik mooi vind is dat zij de oorzaak van mijn schildklierprobleem heeft kunnen vinden terwijl mijn huisarts, longarts, chirurg en endocrinoloog het niet hebben kunnen vinden. Het heeft met bepaalde voeding te maken dat mijn schildklier gaat opzwellen. Haar supplementen zijn echt goed en mijn spijsverteringskanaal is hier blij mee. Ik voel me lekker, nog beter gezegd: lekkerder in mijn leven zitten. Goede voeding is van onschatbare waarde en dat leer ik van haar. De gedachtegoed van Hippocrates dat goede voeding de juiste medicijn is en medicijn de juiste voeding is blijf ik voortgaan. Ik ben haar dankbaar voor haar kundigheid, vriendelijkheid en warmte.


Door BestDulcie op 25 juli 2019

I have noticed you don’t monetize en-balance.nl, don’t waste your traffic, you
can earn extra bucks every month with new monetization method.
This is the best adsense alternative for any
type of website (they approve all sites), for more details simply search in gooogle:
murgrabia’s tools

Plaats een reactie


*